Site menu

Login form

Section categories

News [3]
Noutati cu privire la viitoare spectacole, evenimente, schimbari de program etc
De ce balet? [1]
Care sunt avantajele practicarii dansului clasic
La ce varsta e copilul meu pregatit sa inceapa cursurile de balet? [1]
Cum decurge ora? [1]
Desfasurarea cursului de balet
Ce trebuie sa poarte copilul meu la cursurile de balet? [2]
Echipament repetitii pentru balerine cochete
Tarife [1]
Pagina micutelor balerine [2]

Search

Calendar

«  September 2011  »
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Statistics


Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Main » 2011 » September » 13 » Reluarea cursurilor de balet
8:52 PM
Reluarea cursurilor de balet
Salutari micutelor balerine, mamicilor si tuturor celor interesati sa ni se alature in noul sezon 2011-2012. A trecut o vara lunga in care sper din suflet sa va fii relaxat suficient incat sa aveti puterea de a relua cursurile cu mult drag si pofta de lucru.
In noul an am pregatit pentru voi o multime de surprize care mai de care mai atragatoare. In primul rand, antrenamentele vor avea loc intr-o sala noua care sper sa fie gata la timp incat sa va primeasca asa cum se cuvine. In al doilea rand ne asteapta niste concursuri pentru care trebuie sa ne pregatim cu sarg pentru a face o impresie buna si pentru a continua traditia de anul trecut cand am primit o multime de laude si incurajari. In al treilea rand, anul acesta, SunShine Ballet Studio va inaugura un proiect care se asteapta a pune accent pe relatia dintre mamici si fiicele lor. Intitulat "Eu si mami", proiectul consta intr-o excursie tematica pe parcursul unui weekend in care mamicile si micutele balerine vor avea parte de o multime de peripetii si surprize.
Cu nespusa parere de rau pentru perioada destul de lunga de timp in care am fost nevoita sa suspend cursurile, sper din suflet ca incepand cu luna octombrie cand voi reveni in tara sa fim in aceeasi formatie ca si in anul precedent, sa lucram la fel de bine ca si pana acum si sa pastram aceeasi relatie minunata. Va multumesc din suflet pentru intelegere si astept cu nerabdare luna Octombrie.

P.S. MULT SUCCES LA SCOALA/GRADINITA!!! Nu uitati la Sunshine Ballet Studio nu trebuie doar sa fii o balerina priceputa ci si o eleva iscusita!!!! :)
Category: News | Views: 1047 | Added by: lips_of_n_ang3l | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *: