Site menu

Login form

Section categories

News [3]
Noutati cu privire la viitoare spectacole, evenimente, schimbari de program etc
De ce balet? [1]
Care sunt avantajele practicarii dansului clasic
La ce varsta e copilul meu pregatit sa inceapa cursurile de balet? [1]
Cum decurge ora? [1]
Desfasurarea cursului de balet
Ce trebuie sa poarte copilul meu la cursurile de balet? [2]
Echipament repetitii pentru balerine cochete
Tarife [1]
Pagina micutelor balerine [2]

Search

Calendar

«  March 2024  »
SuMoTuWeThFrSa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Statistics


Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Main » News
Din consideratia mare pe care o purtam membrilor clubului Step Up Dance Studio dar si parintilor, din aprecierea pe care o avem fata de relatia minunata si statornica parinte-profesor si elev-profesor dar, cel mai important din responsabilitate si respect fata de propriile servicii, anuntam cu regret ca intreg clubul sportiv Step Up Dance Studio isi va sista vremelnic activitatea in anul scolar 2012-2013, timp in care instructorii vor onora contracte de munca si schimb de experienta cu o Scoala Internationala din Emiratele Arabe Unite.
Am primit in ultima saptamana sute de telefoane pentru noi inscrieri si pe aceasta cale vrem sa le multumim din suflet celor care din diverse surse au auzit lucruri frumoase despre noi si celor care ... Read more »
Category: News | Views: 6600 | Added by: lips_of_n_ang3l | Date: 2012-08-29 | Comments (1)

Salutari micutelor balerine, mamicilor si tuturor celor interesati sa ni se alature in noul sezon 2011-2012. A trecut o vara lunga in care sper din suflet sa va fii relaxat suficient incat sa aveti puterea de a relua cursurile cu mult drag si pofta de lucru.
In noul an am pregatit pentru voi o multime de surprize care mai de care mai atragatoare. In primul rand, antrenamentele vor avea loc intr-o sala noua care sper sa fie gata la timp incat sa va primeasca asa cum se cuvine. In al doilea rand ne asteapta niste concursuri pentru care trebuie sa ne pregatim cu sarg pentru a face o impresie buna si pentru a continua traditia de anul trecut cand am primit o multime de laude si incurajari. In al treilea rand, anul acesta, SunShine Ballet Studio va inaugura un proiect care se asteapta a pune accent pe relatia dintre mamici si fiicele lor. Intitulat "Eu si mami", proiectul consta intr-o excursie tematica pe parcurs ... Read more »
Category: News | Views: 1042 | Added by: lips_of_n_ang3l | Date: 2011-09-13 | Comments (0)

La inceputul lunii iunie, SunShine Ballet Studio in parteneriat cu alte doua cluburi locale de dans vor sustine spectacolul recital de vara, dupa care studioul nostru va intra in vacanta pana in luna Octombrie. Spectacolul va avea loc in sala mare de spectacole a Facultatii de Teatru (situata in cladirea facultatii de Agronomie, str. Libertatii nr.13-15).
Numerele ce vor fi prezentate in cadrul recitalului sunt urmatoarele:

1) "The Dream" - Ella Bogheanu

2) "Coppelia Waltz" - Ioana Constantin, Catalina Mendea, Diana Hutanu, Andreea Foamete, Andrada Vladut, Cristiana Epuran, Anastasia Derversteanu, Anna Stefan, Ella Bogheanu

3) "Classic Variation no. 1"  - Ioana Constantin, Catalina Mendea, Diana Hutanu, Andreea Foamete, Andrada Vladut, Cristiana Epuran, Anastasia Derversteanu, Anna Stefan

4) "Classic Variation no. 2" -  Ioana Constantin, Catalina Mendea, Diana Hutanu, Andreea Foamete, Andrada Vladut, Cristiana Epuran, Anastasia Derversteanu, A ... Read more »
Category: News | Views: 3680 | Added by: lips_of_n_ang3l | Date: 2011-04-20 | Comments (2)